Новини ЕІУ

Про перші кроки у кар'єрі

Нещодавно здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління відвідали гостьову лекцію на тему: «Перші кроки у великий світ: як знайти гідну роботу без досвіду», яку провела Наталія Шустикова, керівниця департаменту розвитку бізнесу компанії Capital Times.

Дивитись

Нові інструменти для менеджерів персоналу

06 лютого 2024 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли участь у практичному майстер-класі на тему «Карта посади як альтернатива посадовій інструкції: дієвий інструмент HR-менеджера» від HR-фахівчині Анастасії Журавель.

Дивитись

На шляху постійного удосконалення

З метою подальшого удосконалення у 2024 році освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти 30 січня 2024 року кафедрою фінансів було проведено розширене засідання робочих груп, на якому відбулося обговорення результатів локального моніторингу зазначених освітньо-професійних програм.

Дивитись

Тримаємо руку на пульсі змін у трудовому законодавстві

11 січня 2024 року здобувачки третього курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» взяли участь в онлайн вебінарі «Огляд основних змін в трудовому законодавстві 2023».

Дивитись

З Різдвом Христовим і Новим роком!

Привітання директора Навчально-наукового інституту економіки і управліня Олега Шеремета з Новим роком і Різдвом Христовим

Дивитись

Про таємниці управління франчайзинговою мережею

Наприкінці грудня здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування» відвідали вебінар-зустріч із співзасновником та CEO франшизи «Галя Балувана» Володимиром Матвійчуком.

Дивитись

Лідерство і відповідальність від менеджерів персоналу

Ще один рік відзначився перемогою для здобувачок Навчально-наукового інституту економіки і управління! Єлизавета Козаченко та Анастасія Стойка ‒ здобувачки групи МП 3-8 освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» виявили ентузіазм та лідерські якості, здобувши перемогу на виборах голови студентської ради університету та голови студентської ради ННІ ЕіУ.

Дивитись

Опановуємо нові напрямки didgital-маркетингу

Кафедра маркетингу продовжує цикл гостьових лекцій від практиків ринку. Цього разу до здобувачів Навчально-наукового інституту екноміки і управління освітніх ступенів «Доктор філософії», «Магістр», «Бакалавр» спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля», «Реклама та зв’язки з громадськістю» завітала Світлана Колодюк, Middle Account Manager в iProspect комапнії Dentsu Ukraine, що є одним з найбільших операторів ринку реклами, які працюють з комунікацією 360°.

Дивитись

Про тонкощі спілкування від професіоналів Arterium

У результаті співпраці кафедри економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління та Корпорації «Артеріум» днями відбулася ще одна гостьова лекція-тренінг для всіх охочих. Тема зустрічі «Ненасильницьке спілкування» із спікеркою Юлією Старіковою зацікавила багатьох. Серед слухачів були здобувачі різних освітніх програм і викладачі НУХТ.

Дивитись

Дискутуємо про стейкхолдерів і журналістів

Викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ взяли активну участь у міжуніверситетському круглому столі «Співпраця зі стейкхолдерами в межах освітньої програми «Журналістика».

Дивитись