Новини ЕІУ

Coursera надихає на створення нових курсів для менеджерів персоналу

Доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління Ліана Мазник успішно пройшла курс “Google Cybersecurity Certificate program” на навчальній платформі Coursera.

Дивитись

Цілеспрямоване поглиблення знань

Викладачка кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління Ірина Ніколаєнко пройшла стажування з курсу «Фоп. Відкриття, облік, звітність», яке було організовано навчальною студією ТРЕНД у рамках реалізації проєкту «Вона Хаб» за імплементації ГО «Інноваційні соціальні рішення» та за підтримки Фонду ООН в галузі народонаселення та фінасової підтримки Посольства Америки.

Дивитись

Менеджери персоналу знайомляться з інноваціями харчових підприємств

22 червня 2023 року доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління Ліана Мазник організувала відвідування здобувачами освітньо-професійної програми 073 «Менеджмент персоналу» Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки, який проходив у Міжнародному Виставковому Центрі (МВЦ).

Дивитись

Успішний захист англомовних проєктів здобувачів-економістів

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ відбувся захист кваліфікаційних робіт студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійної програми «Економіка та правове забезпечення бізнесу», які навчалися в університеті в англомовній групі.

Дивитись

Майбутні економісти успішно захистили свої кваліфікаційні роботи

У Навчально-науковому інституті економіки і управління відбувся захист кваліфікаційних робіт освітнього ступеню Бакалавр спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економіка підприємства» на кафедрі економіки і права. Перший день роботи екзаменаційної комісії завершився успішними захистами робіт здобувачами. 

Дивитись

Нове покоління HR-спеціалістів

У Навчально-науковому інституті економіки і управління на кафедрі економіки праці та менеджменту вперше розпочалися засідання екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійна програма «Менеджмент персоналу».

Дивитись

Про питання журналістської етики від радника Норвезької Пресасоціації

У День журналіста України студенти спеціальності «Журналістика» освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» ННІ ЕіУ та викладачі кафедри маркетингу відвідали гостьову лекцію радника Норвезької Пресасоціації Матіаса Веделера.

Дивитись

Інтерактивна гра чи маленька вистава від наших маркетологів

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ освітньої програми «Маркетинг» на заняттях із дисципліни «Маркетинг у галузях і сферах діяльності» розвивають свої Soft і Hard Skills за допомогою системи VALS, аби навчитися краще розуміти майбутніх клієнтів у дії.

Дивитись

Менеджери ННІ ЕіУ на Economist Career Way

Здобувачі Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ спеціальності «Менеджмент» взяли участь у тренінгах Economist Career Way від Ugen.

Дивитись

Про емпатичну комунікацію в умовах нової реальності

Наша випускниця Валерія Кушнерчук, менеджерка з розвитку бізнесу European Business Association провела для здобувачів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ гостьову лекцію на тему "Емпатична комунікація в умовах нової реальності".

Дивитись