Новини ЕІУ

Вирішимо проблеми разом

24-25 квітня 2014р. в університеті працює Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості», організована фахівцями Навчально-наукового інституту економіки і управління.

Розпочав роботу конференції директор ННІ ЕіУ Олег Шеремет. Він, зокрема, привітав її учасників та побажав плідної роботи й вирішення всіх проблем.

На пленарному засіданні з доповідями виступили: професор КНЕУ імені Вадима Гетьмана Олександр Бутнік-Сіверський («Розвиток інтелектуальних ресурсів в умовах глобалізації економічних процесів»), доцент нашого університету Віктор Ємцев («Сучасний стан та тенденції розвитку підприємств цукрової галузі»), головний редактор газети «Все про бухгалтерський облік» Олександр Степовий («Перспективи розвитку бухгалтерського та управлінського обліку і економічних умовах українського сьогодення»).

Далі робота конференція тривала у секціях: «Сучасні підходи до організації інформаційного забезпечення аналізу і аудиту виробничо-господарської діяльності підприємств», «Проблеми маркетингу та торговельного підприємництва», «Соціально-економічні проблеми управління персоналом», «Макро- та мікроекономічні аспекти розвитку фінансового механізму суб’єктів господарської діяльності», «Модель сталого розвитку України», «Іноземна мова для спеціалістів у сфері економіки і управління».

25 квітня відбудеться круглий стіл та підсумкове пленарне засідання конференції.