Новини ЕІУ

Результативна участь

2 квітня 2014р. на базі Луцького національного технічного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент». Навчально-науковий інституту економіки і управління представляли студент кафедри фінансів Захар Біблий та студентка кафедри менеджменту Галина Норко.

В олімпіаді взяли участь понад 80 осіб із провідних навчальних закладів України. Майбутнім фінансовим управлінцям було запропоновано вирішити завдання підвищеного рівня складності, в тому числі розглянути ризикові ситуації, які вимагали підбір оптимального рішення за обмежену кількість часу.

У ході напружених інтелектуальних змагань наші представники вибороли два четвертих місця та були нагороджені дипломами та пам’ятними подарунками. Також була вручена подяка кандидату економічних наук, доценту кафедри фінансів нашого інституту Інні Дем’яненко за плідну роботу в складі журі.

Вітаємо наших учасників та їх наукових наставників із високими результатами! Бажаємо не зупинятись на досягнутому, творчих звершень, нових перемог та самореалізації в житті!