Новини ЕІУ

Перспективне починання

7 липня відбулася робоча зустріч проректора НУХТ з міжнародної зв'язків та інтеграції Ярослава Засядька, директора ННІ ЕіУ Олега Шеремет і заступника директора Наталії Слободян із представниками Transform English Academy (США). За ініціативою Навчально-наукового інституту економіки і управління в нашому університеті працюватиме літня школа з вивчення англійської мови студентами та викладачами нашого університету. Для цього в НУХТ прибули п'ять вискокваліфікованих та досвідчених викладачів із США.

Кампус із вивчення англійської мови на території нашого університету працюватиме з 8 по 15 липня. Заняття проходитимуть за таким щоденним розкладом: 3 години аудиторної роботи, година розмовної практики віч-на-віч викладача зі студентами, 3 години групової роботи розважального характеру. Протягом цього терміну наші студенти також будуть запрошені на додаткові заняття позанавчальні заняття за бажанням, що проходитимуть у визначних місцях столиці нашої держави.

Впевнені, що започаткована ініціатива допоможе значно підвищити рівень володіння англійською мовою студентами та викладачами ННІ економіки і управління, а також стане щорічною доброю традицією для нашого навчального заходу.