Новини ЕІУ

Гідне підтвердження набутих знань

У кожного з нас є своя Альма-матер, а часом й не одна. Вона стає ще однією домівкою та пристанню, де б’є ключем яскраве, захоплююче студентське життя. Кафедра економіки і права Навчально-наукового інституту економіки і управління вже понад 80 років щороку випускає у доросле життя висококваліфікованих фахівців спеціальності «Економіка підприємства» за освітніми рівнями «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр».

Це літо почалося спекотним періодом для усіх студентів – молодші курси, підсумовуючи свої досягнення та здобутки в навчальній сфері, складають іспити, заліки в період літньої сесії, а для студентів старших курсів - захист випускових дипломних робіт. Це час, коли вся дружня родина ННІ ЕіУ особливо хвилюється за своїх студентів – майбутніх спеціалістів усіх сфер господарської діяльності.

Викладачі кафедри економіки і права переживають ці хвилюючі дні перед захистом своїх студентів разом з ними, як і повинно бути у сімейному колі, розділяючи емоції щастя, радості, успішного завершення ще одного етапу на шляху до самостійного життя.

У період з 12 по 21 червня активно працювала екзаменаційна комісія із захисту дипломних робіт. Особливу цікавість викликали дослідження випускників напрямку підготовки  «Економіка підприємства» на актуальні теми господарської діяльності, серед яких було відмічено питання важливості стратегічної діяльності, бізнес-планування інвестиційних та інноваційних проектів, мотивації та стимулювання праці, інтелектуалізації економіки, формування структури капіталу підприємства тощо. У результаті успішно захистилися 45 студентів, серед них 7 студентів претендують на диплом із відзнакою і екзаменаційною комісією було вирішено присвоїти їм освітній ступінь «Бакалавр».

Наступними екзаменаційна комісія заслухала та розглянула дипломні проекти випускників спеціальності «Економіка». Варто зазначити, що серед 10 студентів, які гідно захистили право отримати освітньо-кваліфікаційний рівень «Спеціаліст» з цієї спеціальності є рекомендація від екзаменаційної комісії на продовження навчання та наукову діяльність в аспірантурі.

Відзначимо, що окрім денної форми, рішенням екзаменаційної комісії було присвоєно освітній ступінь «Магістр» 7 студентам спеціальності «Економіка» заочної форми навчання.

Особливо приємно, що всі випускники інституту ЕіУ у своїх дослідженням приділяють велику увагу не лише науковому рівню робіт, а й практичному значенню для господарської діяльності сучасних процесів з урахування економічного стану та правового забезпечення ефективного функціонування усіх суб’єктів господарювання.

Представлені дипломні роботи відповідали вимогам кваліфікації майбутньої спеціальності та рівня підготовки фахівців, тому й були допущеними до захисту і винагородили своїх авторів дипломами бакалавра, спеціаліста та магістра.

Ми щиро вітаємо та неймовірно раді досягненням наших студентів. Сподіваємося, що час, який був проведений вами у стінах ННІ ЕіУ, назавжди залишиться у ваших серцях, а ті знання, навички, що ви здобули, будуть освітлювати ваш життєвий та професійний шлях, сприяючи пізнанню нових горизонтів, допоможуть досягти поставлених цілей, сприятимуть у виборі життєвого шляху.

Знайте, що родина ННІ економіки і управління та кафедри економіки і права завжди відкриті для всіх бажаючих, вірить у кожного та чекає саме на Вас!