Новини ЕІУ

Обговорюємо цікаві теми на "English speaking club"

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчаль-наукового інституту економіки і управління відбулося заключне у 2016-2017 навчальному році засідання «Еnglish speaking club». Цього разу зустріч відбулася за участі одразу двох спеціальних гостей зі Сполучених Штатів – Stuart Snuggs (Texas, the USA), Terry Appling (California, the USA) та викладача кафедри Наталії Божок. Предметом обговорення стали актуальні та цікаві теми «Можливості покращення іноземної мови у «Summer camp» із носіями мови» та «Business Etiquette».

Засідання розпочалось з відеопрезентації Terry Appling на тему «Можливості покращення іноземної мови у «Summer camp» із носіями мови». Зокрема, студенти ННІ ЕіУ отримали рекламні матеріали, про місця проведення літніх таборів із іноземцями та переглянули рекламний відеоматеріал, що мотивував до подальшого активного обговорення поданої тематики з гостями зборів. Наступним кроком був перехід до теми «Business Etiquette», в основі якої була дискусія щодо диференціації крос-культурних чинників і правил поведінки у різних країнах. Студенти інституту ЕіУ разом із гостями активно висловлювали свої думки з поданої тематики та наводили приклади правильного поводження іноземців під час перебування у різних країнах.

Наприкінці, студенти ННІ економіки і управління разом із викладачами підвели підсумки своєї роботи за рік.

Колектив кафедри чекає усіх бажаючих удосконалити свої знання з англійської мови на нових, цікавих засіданнях «Speaking club» за участю спеціальних гостей із США у наступному навчальному році.