Новини ЕІУ

Високі досягнення талановитих маркетологів

Студенти спеціальності "Маркетинг" Навчально-наукового інституту економіки і управління активно долучаються до наукових заходів, демонструючи свої знання та уміння дослідницької роботи.

Вже стало традицією для молодих науковців ННІ ЕіУ брати участь у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти, який цього року проходив на базі Хмельницького національного університету. Конкурс проводиться з більше, ніж 90 галузей наук (груп спеціальностей, спеціальностей) з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та активізації науково-дослідної роботи студентів.

За підсумками конкурсу наукова робота студентки-маркетолога Вікторії Черкасової на тему: «Бенчмаркінгові дослідження підприємства» (керівник – к.е.н, доцент кафедри маркетингу Тетяна Бєлова) посіла перше місце зі спеціальності «Маркетинг». Вікторію нагороджено дипломом І-го ступеня за перемогу у конкурсі.

Щиро вітаємо Вікторію Черкасову та її керівника і бажаємо нових наукових досягнень та професійного зростання на європейському освітньому просторі.