Новини ЕІУ

Переймаємо досвід від передових підприємств

Гармонійне поєднання теоретичних знань із практичним досвідом набуває все більшої популярності у Навчально-науковому інституті економіки і управління. Доброю традицією стала організація екскурсій на провідні підприємства України. Нещодавно студенти першого курсу кафедри маркетингу побували на ПАТ "Київхліб" у виробничому цеху № 3, разом із кураторами Світланою Розумєй, Світланою Ткачук, Людмилою Власенко, Іриною Ніколаєнко та відповідальним за зв’язки із підприємствами – Валерієм Стахурським.

Молоді маркетологи отримали змогу здобути практичний досвід організації виробництва та маркетингу на підприємстві, що є визнаним лідером хлібопекарського ринку України. Студенти ННІ економіки і управління з цікавістю ознайомились із виробничим процесом, новітніми технологіями та сучасними підходами до управління асортиментом і якістю. Особливий інтерес у майбутніх професіоналів викликала майстерність підприємства задовольнити потреби найрізноманітніших груп споживачів через широку диверсифікацію продукції та оптимальне співвідношення якості і ціни.

Екскурсія закінчилась смачною нотою дегустації найпопулярніших булочок ПАТ "Київхліб", під час якої наші студенти на власний смак переконались в унікальності та якості продукції, а також отримали можливість скуштувати свіжевипечений хліб. Цікаво проведений час не просто став черговим кроком до здобуття професії, але й залишив теплі, приємні спогади, дав можливість кожному вкотре відчути себе частинкою дружнього колективу студентів і викладачів кафедри маркетингу ННІЕіУ НУХТ.