Новини ЕІУ

Підкорюємо вершини стратегічного управління

27 квітня у Національному технічному університеті «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління», право участі в якому вибороли 45 студентів з різних університетів України. 

ІІ етап олімпіади складався з двох турів. У першому турі учасники олімпіади виконували комп’ютерні тестові завдання, які вимагали високого рівня теоретичної підготовки, а у другом турі – вирішували ситуаційні завдання. Наш університет на олімпіаді з дисципліни «Стратегічне управління» представляли студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління спеціальності "Менеджмент", які здобули перемогу у І етапі відповідної олімпіади в НУХТ:

За результатами двох етапів олімпіади було оголошено імена переможців, серед яких і студенти ННІ економіки і управління.

Дипломом за перше місце в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Стратегічне управління» нагороджений магістрант спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» Віталій Зарубін, який показав високий рівень теоретичної та практичної підготовки з даної дисципліни і здобув найвищу кількість балів, виборовши перше місце у олімпіаді.

Магістрантка спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»  Дар’я Білоконь нагороджена сертифікатом за перемогу у номінації «За аналітичне мислення».

Студентка четвертого курсу спеціальності «Менеджмент»  Катерина Шахрай нагороджена дипломом за високий рівень теоретичної підготовки

Щиро вітаємо студентів інституту ЕіУ з такими високими результатами у фаховій олімпіаді та бажаємо численних здобутків у майбутньому!