Новини ЕІУ

Страхування життя: вимушеність чи необхідність

Доцент кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління Михайло Арич провів відкриту лекцію з дисципліни «Страхові послуги» на тему «Страхування життя».

Дивитись

Мандруємо світами з English Speaking Club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації ННІ ЕіУ пройшло засідання «Еnglish-speaking club» на тему «Vacations and travelling».

Дивитись

Новий етап удосконалення викладацької діяльності

Доцент кафедри економічної теорії ННІ ЕіУ Галина Кундєєва закінчила 3-й етап курсів підвищення кваліфікації в Університеті менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України.

Дивитись

Запрошуємо на безкоштовні майстер-класи учнів 10-11 класів

Запрошуємо учнів 10-11 класів на безкоштовні майстер-класи від Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Дивитись

Історія грошей – дослідження першоджерел

Cтуденти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Навчально-наукового інституту економіки і управління під керівництвом доцента Михайла Арича мали можливість якнайближче побачити історію розвитку фінансів, відвідавши Музей грошей Національного банку України.

Дивитись

Подвійне свято харчовиків України

17 жовтня у Національному університеті харчових технологій відзначали подвійне свято - 135-річчя заснування НУХТ і традиційне святкування Дня працівників харчової промисловості.

Дивитись

Зі 135-річчям Університету!

Привітання ректора НУХТ проф. Анатолія Українця зі 135-річчям Національного університету харчових технологій.

Дивитись

Розширення горизонтів професійних інтересів студентами кафедри маркетингу

Студентки Навчально-наукового інституту економіки і управління у рамках святкування Національного дня дівчат в STEM відвідали головний офіс компанії Монделіс та відкриту дискусію з участю міністра освіти і науки України Ганни Новосад.

Дивитись

За лаштунками fashion-менеджменту

Як влаштовано проектний менеджмент у fashion-індустрії дізнавались студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління. Студенти ННІ ЕіУ натренували навики комунікацій, адміністрування, операційного планування і координації процесів, пройшовши 4-денне стажування на Junior Fashion Week 2019.

Дивитись

Творчість, що полонить серця

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління - переможці фестивалю-конкурсу «День української пісні» НУХТ.

Дивитись