Новини ЕІУ

ВСТУП У МАГІСТРАТУРУ 2020

Процедура реєстрації на ЄВІ для вступу на ОС магістратр на спеціальності Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ

Дивитись

Зміни у складі студентської ради ННІ ЕіУ

7 травня на онлайн-платформі Zoom відбулося засідання студентської ради, на якому розглядали важливе питання - вибір виконуючого обов'язки голови студради інституту. 

Дивитись

Карантин - не перешкода для вивчення іноземної мови

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації ННІ ЕіУ проводять онлдайн-заняття з англійської мови для викладачів НУХТ.

Дивитись

Навчаємось та навчаємо онлайн

Викладачі кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління Михайло Арич та Юрій Кулинич пройшли курс «Business Metrics for Data-Driven Companies» від Coursera.

Дивитись

Освоюємо нові рішення в електронному документообігу

Студенти і викладачі кафедри обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління взяли участь у вебінарі "Електронний документообіг" від LITIKO.

Дивитись

Самоосвіта онлайн викладачів ННІ ЕіУ

Викладачі кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і управління Ольга Соломка і Ксенія Вжитинська пройшли онлайн-курси від платформ Coursera та Prometheus.

Дивитись

Наукові пошуки молодих вчених кафедри маркетингу

Студенти кафедри маркетингу – традиційно передові в питаннях використання сучасних технологій у навчальному процесі – вирішили повною мірою скористатися можливостями наукової діяльності, що відкривається на просторах Інтернету. Численні конференції, круглі столи, семінари та колоквіуми, присвячені маркетинговій та рекламній діяльності, стали майданчиком для апробації результатів їх наукової діяльності.

Дивитись

Карантин майстер-класам не завада

Студентам групи МН-3-7а Навчально-наукового інституту економіки і управління, прочитала лекцію менеджер з розвитку талантів, випускниця ННІ ЕіУ Юлія Дробот.

Дивитись

Професійний розвиток від професіоналів бізнесу

Викладачі та студенти кафедри обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління взяли участь у триденному онлайн-семінарі «Автоматизація в 1С: налаштування облікової політики, зарплата в 1С та виробництво послуг».

Дивитись

Маркетологи підвищують компетентності з академічної доброчесності

Викладачі кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління Лариса Капінус та Світлана Розумей взяли участь у вебінарі «Політика університетів із запобігання студентському плагіату»в рамках проєкту SAIUP (Strengthening Academic Integrity in Ukraine Project).

Дивитись