Новини ЕІУ

Обговорюємо виклики для економіки України і світу від пандемії Covid-19

26 травня відбувся круглий стіл викладачів кафедри економічної теорії зі студентами 1-го курсу ННІ ЕіУ, який традиційно проводиться навесні. Зустріч було проведено у вигляді онлайн конференції на хмарній платформі  ZOOM.

Дивитись

Активна підготовка до ЄВІ

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації навіть у період карантину продовжують підготовку студентів  спеціальностей "Облік і оподаткування", "Маркетинг" та "Економіка" в онлайн-форматі.

Дивитись

Вивчаємо тренди графічного дизайну

Студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління відвідали відео-уроки "Тренди дизайну 2020".

Дивитись

Стипендіальна програма німецької економіки для України

Стипендіальна програма німецької економіки для України пропонує активним і мотивованим студентам старших курсів ННІ ЕіУ пройти профільне стажування на провідних підприємствах Німеччини.

Дивитись

НУХТ запрошує на День відкритих дверей онлайн

Навчально-науковий інститут економіки і управління Національного університету харчових технологій запрошує майбутніх вступників, їх батьків та усіх зацікавлених на День відкритих дверей онлайн, що відбудеться 30 травня 2020 р. об 11:00.

Дивитись

Подорожуємо під час карантину

Скориставшись віртуальними платформами та додатками, студенти ННІ ЕіУ НУХТ здійснили безліч експедицій, а також відвідали найвидатніші пам’ятки культури та мистецтва.

Дивитись

Неізольовані можливості студентів-маркетологів

Студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління взяли участь у віртуальному майстер-класі «Тренди інтернет-маркетингу 2020».

Дивитись

Випробовуємо нові підходи для захисту бакалаврських робіт

На кафедрі міжнародної економіки ННІ ЕіУ відбувся попередній захист бакалаврських робіт студентів освітньої програми «Міжнародна економіка» спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини».

Дивитись

Фінансисти ЕіУ досліджують питання місцевих бюджетів та податків

Cтуденти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» ННІ ЕіУ взяли участь у Міжнародній студентській науковій конференції «Розвиток суспільства та науки в умовах цифрової трансформації».

Дивитись

Визначаємо перспективи забезпечення стійкості фінансової системи України

Завідувач кафедри міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління, професор Світлана Гуткевич взяла участь у Міжнародній науковій конференції.

Дивитись