Новини ЕІУ

Емодзі у студентських проєктах

Студенти 2 курсу спеціальності "Реклама та зв'язки з громадськістю" Навчально-наукового інституту економіки і управління створили емодзі для Національного університету харчових технологій.

Дивитись

Нові наукові здобутки ННІ ЕіУ

В Навчально-науковому інституті економіки і управління вийшов збірник наукових матеріалів у 2-х частинах на тему: "Актуальні проблеми: студент в системі сучасної освіти".

Дивитись

Запрошуємо на День відкритих дверей ННІ ЕіУ

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ запрошує абітурієнтів, їх батьків та усіх зацікавлених на День відкритих дверей онлайн.

Дивитись

Підготовка до ЗНО (єдиного встуного іспиту) в магістратуру з іноземної мови

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчально-наукового інституту економіки і управління запрошує на факультативні заняття з іноземної мови

Дивитись

Розпочато захист магістерських робіт

Вітаємо магістрів спеціальності "Міжнародні економічні відносини" ННІ ЕіУ із успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт!

Дивитись

Онлайн знайомство з ННІ ЕіУ

6 лютого у Національному університеті харчових технологій відбувся День відкритих дверей NUFT ONLINE, у рамках якого окремо відбулося знайомство вступників із Навчально-науковим інститутом економіки і управління.

Дивитись

Вивчаємо секрети digital-маркетингу

На кафедрі маркетингу ННІ ЕіУ для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» було проведено вебінар, спікером якого був фахівець з digital-маркетингу компанії VoiceSpin LTD Андрій Сенько.

Дивитись

Запрошуємо на онлайн зустріч із експертною групою з акредитації

Дивитись

Акредитаційна експертиза

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ у період з 08.02.2021 по 10.02.2021 р. у дистанційному режимі буде проводитися акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Дивитись

Про вдале працевлаштування від фахівців

Нещодавно здобувачі кафедри маркетингу ННІ ЕіУ відвідали онлайн-вебінар від зовнішнього стейкхолдера, керівника департаменту управління проєктами ТОВ «Фора» Наталії Михайлик.

Дивитись