Новини ЕІУ

NUFT Career Chance 2021

Впродовж 16-17 березня в онлайн форматі відбудеться захід NUFT Career Chance 2021.

Дивитись

Нові нагороди ННІ ЕіУ за професійні здобутки

Всеукраїнська професійна бухгалтерська газета «Все про бухгалтерський облік» ініціювала нагородження здобувачів ННІ ЕіУ другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і аудит».

Дивитись

Вебінар від фахівця з цифрової реклами

На кафедрі маркетингу ННІ ЕіУ для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» відбувся вебінар на тему: «Таргетована реклама в соціальних медіа: правила та особливості».

Дивитись

Новий склад студентської ради ННІ ЕіУ

Обрано нову студентську раду Навчально-наукового інституту економіки і управляння.

Дивитись

Усе про онбординг та адаптацію персоналу

Кафедра міжнародної економіки ННІ ЕіУ запрошує на онлайн-зустріч з Марією Островською, менеджеркою проєктів по роботі з молодими спеціалістами агроіндустріального холдингу МХП.

Дивитись

Запрошуємо на онлайн-зустріч із експертною групою з акредитації

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ відбудеться відкрита онлайн-зустріч із експертною групою з акредитації освітньої програми «Міжнародна економіка».

Дивитись

Акредитаційна експертиза ОП "Міжнарожна економіка"

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ у період  з 01.03.2021 по 03.03.2021 р. у дистанційному режимі буде проводитися акредитаційна експертиза освітньої програми «Міжнародна економіка».

Дивитись

День відкритих дверей ННІ ЕіУ

25 лютого відбувся День відкритих дверей Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ.

Дивитись

Як побудувати кар'єру у міжнародній аудиторській компанії

У Навчально-науковому інституті економіки і управління відбулась зустріч із випускницею магістратури кафедри економіки і права Анастасією Черній.

Дивитись

Успішні захисти підкорювачів маркетингу

У ННІ ЕіУ на кафедрі маркетингу пройшли онлайн-засідання Екзаменаційних комісій по захисту кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг».

Дивитись