Новини ЕІУ

Довгоочікувана подія для здобувачів-рекламістів: Ukraine Creative Stories

Здобувачі усіх курсів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» ННІ ЕіУ разом із викладачами кафедри маркетингу мали змогу з 26 по 28 травня в онлайн-форматі відвідати найочікуванішу рекламну подію року – Ukraine Creative Stories.

Дивитись

Підприємці ННІ ЕіУ в центрі бізнес-подій

Cтуденти 1 курсу спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" ННІ ЕіУ Маргарита Золомій та Ілона Поляковська взяли участь у бізнес-форумі від BIG MONEY.

Дивитись

Рекламісти готуються до захисту дипломів

На кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управляння відбулася звітна конференція з переддипломної практики здобувачів спеціальності “Журналістика” освітньої програми “Реклама і зв’язки з громадськістю”.

Дивитись

Старт конкурсу

26 березня 2021 року в межах соціального проєкту для студентів "Scholarship в Україні" стартував новий VII конкурс для здобувачів вищої освіти, ініційований компанією CyberShark

Дивитись

Полегшуємо перевірку на плагіат разом з Unicheck

18 травня у форматі Zoom-конференції відбувся вебінар «Полегшуємо перевірку на плагіат разом з Unicheck», учасниками якого стали викладачі кафедри економіки праці та менеджменту ННІ ЕіУ старший викладач Олена Кутас та доцент Любов Тертична.

Дивитись

Проблеми та пріоритети економіки зарубіжних країн

20 травня в рамках постійно діючого наукового семінару кафедри міжнародної економіки ННІ ЕіУ «Інформаційна культура в сучасному світі» в онлайн-форматі було проведено 21-е засідання круглого столу на тему: «Економіка зарубіжних країн: проблеми та пріоритети».

Дивитись

Оголошується конкурс програми  Еразмус+ 

Оголошується конкурс програми  Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) на 2021-2022  н. р. у Щецинскому університеті (м. Щецин, Польща).

Дивитись

Обговорюємо законопроекти про страхування

На кафедрі фінансів ННІ ЕіУ відбувся круглий стіл зі здобувачами спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та викладачами з обговорення проекту Закону України «Про страхування» № 5315.

Дивитись

Кейси від провідних практиків піару для здобувачів вищої освіти ОП «Реклама та зв’язки з громадськістю»

14 квітня доценти кафедри маркетингу та здобувачі ОП "Реклама та зв'язки з громадськістю" ННІ ЕіУ долучилися до перегляду XIX Міжнародного PR-Фестивалю, який пройшов під девізом «Який чудесний світ новий!»

Дивитись

ВСТУП У МАГІСТРАТУРУ 2021

Процедура реєстрації на ЄВІ для вступників на навчання в ННІ ЕіУ за освітнім ступенем магістра...

Дивитись