Новини ЕІУ

Нові здобутки фінансистів

Здобувачка першого курсу магістратури спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ННІ ЕіУ Анастасія Сідерова, під керівництвом професора кафедри фінансів Лади Шірінян, взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» зі спеціалізації «Страхування».

Дивитись

Запрошуємо на День відкритих дверей ННІ ЕіУ!

Навчально-науковий інститут економіки і управління НУХТ запрошує абітурієнтів, їх батьків та усіх зацікавлених на День відкритих дверей онлайн.

Дивитись

Гостьова лекція від фахівця-практика з Норвегії

У Навчально-науковому інституті економіки і управління відбулась гостьова лекція Анастасії Хромець, заступниці  голови відділу бухгалтерського обліку в Equate as Part of the Computershare Group, із викладачами кафедри обліку і аудиту та здобувачами спеціальності 071 «Облік і оподаткування». 

Дивитись

Вивчаємо особливості ведення обліку в Канаді

На кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління відбулася зустріч викладачів та здобувачів спеціальності  071 «Облік і оподаткування» з Marina Morozov, яка є Cash Management Analyst AGS Automotive Systems, Toronto (CANADA).

Дивитись

Тренінги по підгтовці до магістерського тесту навчальної компетентності

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ відбудуться тренінги по підготовці до проходження магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК)

Дивитись

Міжнародна комунікація як запорука професійного розвитку

Кафедра фінансів ННІ ЕіУ долучилася до обговорення актуальних викликів на страховому ринку в розрізі вітчизняного та міжнародного досвіду: доцент Михайло Арич взяв участь в третій щорічній конференції учасників міжнародної ініціативи науковців та дослідників «The Genetic Discrimination Observatory».

Дивитись

Блискучі захисти англійською мовою підкорювачів економічної науки

Вітаємо магістрів спеціальності "Економіка" ОП "Економіка підприємства" ННІ ЕіУ із успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт англійською мовою.

Дивитись

Нове покоління менеджерів

У Навчально-науковому інституті економіки і управління продовжуються захисти магістерських дипломних робіт. Тепер вже магістри спеціальності 073 "Менеджмент" преставили результати своїх наукових досілджень на  розгляд та оцінювання атестаційної комісії.

Дивитись

У ННІ ЕіУ розпочато захист магістерських робіт

У Навчально-науковому інституті економіки і управління на кафедрі економіки і права пройшов успішний захист кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форм навчання освітнього ступеню «Магістр» зі спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка підприємства».

Дивитись

Рекламісти пізнають таємниці фотомайстерності

10 лютого для здобувачів ОП "Реклама та зв’язки з громадськістю" та викладачів кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління відбувся воркшоп відомого фотографа Олександра Волчанського.

Дивитись