Новини ЕІУ

Тиждень академічної доброчесності - триває!

Професорка кафедри маркетингу Лариса Страшинська провела зустрічі зі здобувачами першого року навчання освітньо-наукового ступеня "Доктор філософії" на тему академічної доброчесності.

Дивитись

Продовжуємо вивчати особливості академічної доброчесності

У Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ відбулася зустріч гарантів ОПП "Облік і аудит" зі здобувачами, під час якої було розглянуто особливості освітньо-професійної програми та питання академічної доброчесності.

Дивитись

Автоматизація HR-процесів для менеджерів персоналу

У ННІ ЕіУ відбулася лекція-вебінар для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» від HR-експертки Вікторії Сиротенко, яка представила HRIS/HRM-систему HURMA.

Дивитись

Підкорення наукових вершин менеджменту

Здобувачі кафедри економіки праці та менеджменту ОПП «Менеджмент» ННІ ЕіУ взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2021-2022 н.р. за спеціальностями «Менеджмент організацій» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Дивитись

Про академічну доброчесність першокурсникам-ейчарам

Відбулася зустріч гаранта, професора кафедри економіки праці та менеджменту Олени Драган і здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр» щодо питань дотримання академічної доброчесності.

Дивитись

Головне про освітню програму та академічну доброчесність

Гарант освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування», доцент Світлана Бойко обговорила питання особливостей навчання, освітньої програми та академічної доброчесності зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Дивитись

Набуваємо нові фахові компетенції

На кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулося урочисте вручення сертифікатів від компанії «Дебет Плюс» здобувачам другого магістерського рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Дивитись

Маркетолог-оратор і вимоги до нього

Старший викладач кафедри маркетингу ННІ ЕіУ Ірина Ніколаєнко провела відкриту лекцію для маркетологів першого курсу на тему «Маркетолог-оратор і вимоги до нього».

Дивитись

Граємо, поринаючи у світ фінансів

Здобувачі першого року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» поринули у світ фінансів, граючи у ділову гру Cash Flow.

Дивитись

Перемагаємо попри все!

Здобувач Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Іван Захарченко - призер ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт зі спеціальністі 073 «Менеджмент» 2021-2022 рр.

Дивитись