Новини ЕІУ

Здобувач ННІ ЕіУ в лавах ЗСУ

Історія розповідає про безкінечну боротьбу кожної людини за її права на ідентичність й унікальність та бажання свободи, жити, розвиватися. Це притаманне всім державам без виключення та проявляється найяскравіше у народах з великим духом і волею.

Українські землі впродовж всієї своєї історії заселяють величні люди саме з неймовірною жагою та потребою у проявах і реалізації своїх прав і бажань нести світло і любов, які передаються із покоління в покоління. Непростий час випав на долю українського народу і сьогодні. На території могутньої і сильної духом, багатої та незрівнянної держави України ведеться протистояння і бій за волю, за право жити і любити. Такі прості поняття і бажання нації ми мусимо виборювати та водночас демонструвати всьому світові, що значить бути собою – бути українцями. 

Дух та гордість охоплює весь колектив Навчально-наукового інституту економіки і управління, адже у нашій родині є волонтери, добровольці та небайдужі, які активно допомагають та боронять нашу державу сьогодні. Один із них – здобувач-випускник кафедри економіки і права» спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економіка підприємства» Даніель Войтко, який успішно виконав кваліфікаційну роботу і, перебуваючи на службі, знайшов можливість висвітлити результати дослідження перед екзаменаційною комісією, присутніми здобувачами та викладачами. В результаті рішенням Екзаменаційної комісії  йому було присвоєно освітній ступінь «Бакалавр».

Захоплюємося відвагою нашого здобувача, володінням собою і ситуацією, жагою до знань та впевненим бажанням відстоювати зараз, а в майбутньому працювати над економічним зростанням і відновленням країни.

Ми пишаємося Даніелем та бажаємо здоров’я, удачі, миру і злагодити всі нашим волонтерам, воїнам, медикам та українцям, які кожен день своєю справою наближають нашу перемогу.

Слава Україні! Героям Слава!