Новини ЕІУ

В гостях у пивного монстра

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» та «Менеджмент організацій і адміністрування» Навчально-наукового інституту економіки і управління познайомились з історією створення та виробничою діяльністю міжнародного лідера з виробництва пива – компанії AB InBev Efes. Представники компанії Анастасія Скирда, фахівець із підбору персоналу, Богдан Шупило, менеджер пакувального виробництва, Костянтин Чернорай, інженер з технічних процесів 4 листопада провели екскурсію підрозділами компанії в онлайн-форматі.

Здобувачі дізнались від спікерів, що компанія після об’єднання в 2008 році входить до ТОП-3 крупних виробників пива в Україні, ТОП-10 найдорожчих пивних брендів, надає робочі місця більше як 2000 працівникам, має 3 пивних заводи на території України. Миколаївська броварня має потужності 1,5 млн. гл/рік, випускає 84 товарні позиції; Харківська броварня – 5,6 млн. гл/рік і 86 товарних позицій, потужність заводу дозволяє виробляти 175 кег/год., використовується вода з власної артезіанської свердловини; Чернігівська броварня – 3,4 млн. гл/рік, 92 позиції товарного асортименту і є екскурсійною базою для популяризації брендів компанії. 

Студентам було цікаво дізнатись, що у Харкові компанія збудувала Business Service Center, в якому працює понад 600 працівників, середній вік яких 31 р., а в рік реалізується більше 20 проєктів, у тому числі й міжнародних, що висуває обов’язкову вимогу при працевлаштуванні в офіс компанії – знання іноземних мов.

Спікери розповіли багато цікавого з реалій бізнесу, показали можливості для працевлаштування наших здобувачів, відзначили ті soft skills, що допоможуть швидше досягти кар’єрного зростання в межах компанії AB InBev Efes.