Новини ЕІУ

Викладачі ННІ ЕіУ покращують професійні навички

Для покращення професійних навичок як сучасного викладача, ст. викл. кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління, Ірина Володимирівна Ніколаєнко, прошла сертифікований курс "Постановка голосу та технiки мовлення" від АТ "ТРК ЛЮКС".

Даний цикл навичок спрямований для впевненої та яскравої презентації себе на публіці та передбачає вивчення таких блоків:

- чистота мови (вдосконалення дикції, чіткість говоріння та переконливе висловлювання власних думок);

- дихання (освоєння технік дихання, які дозволять зняти напругу з голосових зв'язок, не задихатися та не поспішати під час виступів);

- голос (робота з тональністю, інтонацією, тембром і діапазоном); 

- мова тіла (володіння рухами, мімікою та жестами);

- публічний виступ (вдосконалення структури презентації та процесу підготовки до виступу);

- взаємодія з аудиторією (техніка роботи з запереченнями та жорстка риторика, а також умови роботи в стресових ситуаціях: з негативом та критикою);

- робота на камеру (робота на камеру як поодинці, так і в парі з ведучим, а також практика роботи у ролі інтерв’юера, і в ролі респондента). 

Найкращі оратори та відомі особи: Юлія Василишина, Михайло Міскун та Інга Байєр протягом 25-ти годин практичних занять ділилися досвідом професійного володіння голосом і самопрезентації на найвищому рівні!

За результатами навчання та на основі виконаних практичних завдань і набутих навичок, Ірина Володимирівна отримала сертифікат, який підтверджує можливість реалізувати здобуті знання в межах дисциплін, які викладаються.