Новини ЕІУ

Фінансисти ННІ ЕіУ підвищують власну фінансову грамотність

13 вересня магістри першого року навчання та англомовні здобувачі-бакалаври третього курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Навчально-наукового інституту економіки і управління взяли участь у грі «CashFlow», яку організували та провели представники проекту «RotaryClubKyivInternational» за запрошенням доцента кафедри Ганни Роганової.

Ведуча Олена Довгань доступно, якісно і зрозуміло пояснила правила та цілі гри, а тренер, Наталія Баскова, демонструвала гравцям власним прикладом можливість прийняття ефективних, прибуткових рішень. Всі учасники із задоволенням «тринькали» гроші, «ходили» у звільнення, «купували» акції та квартири, «народжували» дітей, брали участь у благодійності. Рідні університетські стіни підтримували бойовий фінансовий настрій студентів ЕіУ і сприяли отриманню «моря позитива» під час опанування практичних навичок підвищення власної фінансової грамотності як самостійно, так і у командній взаємодії.

Наприкінці зустрічі між кафедрою фінансів в особі завідувача кафедри Лади Шірінян та Громадською організацією «RotaryClubKyivInternational» в особі Оксани Тюпи було підписано Меморандум про співпрацю та взаємодію, який передбачає не тільки проведення ігор з фінансової освіти, а і залучення сторін до участі у спільних науково-практичних конференціях, семінарах, круглих столах та інших заходах, спрямованих на обмін знаннями та інформацією.

Участь протягом трьох годин у грі «CashFlow», адаптованій під реалії української економіки, була для наших студентів пізнавальною та емоційною. Наступні зустрічі для прокачки фінансових навичок через гру Cash Flow плануємо проводити для здобувачів і викладачів усіх економічних спеціальностей ННІ ЕіУ.