Новини ЕІУ

Традиція, що об'єднує

11 вересня за гарною традицією студентський актив Навчально-наукового інституту економіки і управління підготував для нових членів родини, першокурсників, квест столицею для того, аби познайомити їх з неймовірним та захопливим життям нашого інституту.

Все почалося зі збору «першачків» біля головного корпусу університету, де організатори поділили їх на декілька команд й розповіли про правила квесту. У цей же час у різних місцях столиці, які слугували точками для отримання підказок щодо шляху квесту, студентський актив готувався на повну до зустрічі з головними героями цього дня.

Національний університет харчових технологій, парк ім. Т. Г. Шевченка, Золоті Ворота, Софіївська площа, Майдан Незалежності, Національна філармонія України, пішохідний міст через Дніпро і нарешті кінцева зупинка - Труханів острів.
Першокурсники ННІ ЕіУ швидко та з легкістю пройшли квест та дісталися кінцевого місця призначення. І вже на Трухановому острові відбулося головне дійство — проголошення клятви першокурсника, а також бурхливі розваги, конкурси, святкові призи, незабутні емоції, яскраві враження та, звісно ж, нові знайомства.

Дорогі першокурсники, ми віримо, що цей особливий день запам'ятається для кожного з вас назавжди, а слова "ЕіУ — це життя, а не мить!" стануть для вас по-справжньому знаковими. 
Ну а ми — щасливі, що ви стали частинкою нашої великої родини. Далі більше!