Новини ЕІУ

Обговорюємо виклики для економіки України і світу від пандемії Covid-19

26 травня відбувся круглий стіл викладачів кафедри економічної теорії зі студентами 1-го курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління, який традиційно проводиться навесні. Зустріч було проведено у вигляді онлайн конференції на хмарній платформі  ZOOM.

12 команд першого курсу освітніх програм "Економіка", "Економіка та правове забезпечення бізнесу", "Маркетинг", "Менеджмент", "Менеджмент персоналу", "Міжнародні економічні відносини", "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" підготували доповіді з презентаціями і  вразили творчим підходом та ґрунтовністю в розв’язанні проблемного завдання «Covid-19: виклики для економіки України і світу».

Кожна команда вибрала свого кандидата для захисту проекту. Доповідачі розкрили проблеми і перспективи розвитку світової та вітчизняної економіки внаслідок пандемії, а саме: з чим зіткнулася світова економіка, що слід зробити зараз бізнесу, як поводитися інвесторам, як карантин вплинув на поведінку і уподобання споживачів, на виробництво та сферу послуг, на світову торгівлю тощо. А також запропонували  власні варіанти виходу економіки нашої країни  з кризи.

З року в рік студенти ННІ ЕіУ НУХТ демонструють глибокі знання економіксу, високу обізнаність в основних проблемах світової і вітчизняної економіки.

Бажаємо нашим студентам нових перемог на економічній ниві!