Новини ЕІУ

Фінансисти ЕіУ розширюють географію досягнень

Ми завжди раді успіхам та новим досягненням студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління. Адже їх плідна робота, що потребувала чималих зусиль, підготовки й часу, здобуває найвищих критерій оцінювання. 

Цього разу ми щиро вітаємо студенток спеціальності «Фінанси, банківська справа та стархування» Яну Микитенко та Вікторію Фоміну (науковий керівник – д.е.н., професор Лада Шірінян) з отриманням диплому ІІ ступеню Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Страхування», що проходив у Миколаївському національному аграрному університеті.

У конкурсі взяли участь 70 учасників з усієї країни. Наші дівчата представили цікаву роботу на тему «Страхове шахрайство в Україні». Вони дуже чітко описали проблематику і на конкретних прикладах донесли до аудиторії свої думки та бачення щодо даної теми. 

Бажаємо Яні та Вікторії подальших творчих успіхів та нових перемог. Нехай новий досвід з кожним роком буде ще цікавішим та пізнавальнішим, а потік цікавих ідей не припиняє зростати.