Новини ЕІУ

Атестація нового покоління податківців

На кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління відбулася атестація здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної і заочної форми навчання і здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня заочної форми навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» у формі публічного захисту кваліфікаційних робіт.

Представлено і захищено результати досліджень за актуальною проблематикою для підприємств харчового сектору економіки України щодо обліково-аналітичного і контрольного забезпечення управління ресурсами і їх ефективним використанням, розрахунками з персоналом, партнерами та бюджетом, доходами, витратами та фінансовими результатами.

У процесі захисту робіт здобувачами продемонстровано високий рівень володіння теоретичним матеріалом і сучасними інформаційними технологіями обліку, аналізу, аудиту, формулювання висновків і пропозицій, а також демонстрування презентацій узагальнених результатів. Водночас, здобувачі виважено і ґрунтовно відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії та вели наукову дискусію.

За результатами публічного захисту кваліфікаційних робіт Екзаменаційні комісії:

- під керівництвом доктора економічних наук, професора Андрія Лісового ухвалила рішення про присвоєння кваліфікації магістр зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» і видачу диплома другого рівня вищої освіти  «Магістр»  - 39 особам;

- під керівництвом кандидата економічних наук, професора Леоніда Чернелевського ухвалила рішення про присвоєння кваліфікації бакалавр зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» і видачу диплома першого рівня вищої освіти – «Бакалавр» - 23 особам.

Викладачі кафедри вітають здобувачів з підтвердженням кваліфікації і бажають подальшого успіху в професійному розвитку! Бакалаврів очікуємо влітку для продовження навчання на другому (магістерському) рівні.