Новини ЕІУ

Подвійне свято харчовиків України

17 жовтня у Національному університеті харчових технологій відзначали подвійне свято - 135-річчя заснування НУХТ і традиційне святкування Дня працівників харчової промисловості.
До нашого університету завітало чимало гостей - керівники і працівники галузевих об’єднань і підприємств, високопосадовці, представники вищих навчальних закладів України та численні випускники різних років.
Три навчально-наукові інститути та три факультети НУХТ презентували свої досягнення, та з радістю приймали гостей, розповідаючи про особливості й переваги навчання. 
Згодом усі гості були запрошені до актової зали, де відбувся святковий концерт присвячений 135-річчю НУХТ. Гостей і колектив університету привітав ректор, професор Анатолій Українець.
Усіх присутніх привітав заступник міністра Тарас Висоцький. 
Також голова Верховної Ради України Дмитро Разумков поздоровив університет з річницею заснування.


Вітання від міністра освіти і науки України передав та поздоровив присутніх від себе особисто генеральний директор Директорату вищої освіти та освіти для дорослих Олег Шаров.
І саме він вручив державні нагороди і нагороди Міністерства освіти і науки України працівникам університету, серед яких приємно відзначити і завідувача кафедри міжнародної економіки ННІЕіУ:  професору Світлані Гуткевич було вручено нагрудний знак "Відмінник освіти". 
Між усіма дійствами нагородження гостей зачаровували своїми виступами таланти НУХТ, серед яких і володарка гран-прі фестивалю-конкурсу «Дня української пісні», студентка ННІ ЕіУ Анастасія Снетко. А також театр пісні «Світ чудес», Дарія Вітюк  і танцювальна група Ансамблю пісні і танцю «Сузір’я», народні артисти України Ольга Макаренко та Анатолій Матвійчук.


НУХТівців і харчовиків України також привітав Анатолій Баган, заступник голови Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації, він вручив відзнаки Київського міського голови та Голосіївської районної у м. Києві державної адміністрації. Почесні грамоти і подяки отримали заступник директора Навчально-наукового інституту економіки і управління Ірина Новойтенко, доцент кафедри маркетингу Наталія Федотова, старший викладач кафедри економіки і права Олександр Тимченко, завідувач кафедри обліку і аудиту Леонід Чернелевський, доцент кафедри маркетингу Світлана Розумей, професор кафедри економіки праці та менеджменту Олена Драган.
А ось нагороди НУХТ вручав ректор Анатолій Українець. 


Подяку ректора з цінним подарунком вручили завідувачу кафедри економіки і права Анатолію Заїнчковському.

Не обійшлося і без святкування на внутрішньому дворі університету. Де кожен міг знайти заняття по душі: флешмоби, конкурси та просто знайти нові знайомства. 

Від усієї сім’ї Навчально-наукового інституту економіки і управління вітаємо НУХТ з 135-ю річницею заснування університету, а студентів і викладачів, працівників харчової промисловості з професійним святом та  бажаємо процвітання і нових звершень!