Новини ЕІУ

Управлінець персоналом ННІ ЕіУ – володарка премії Київського міського голови

З 2016 року за рішенням Віталія Кличка ТОП-100 молодим талановитим киянам присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цьогоріч серед кращих, обраних конкурсною Комісією, стала студентка 4 курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ – Тетяна Спека.
                                         

На церемонії нагородження заступник голови КМДА Ганна Старостенко вручила Тетяні відзнаку за «внесок у розвиток молодіжного руху». І це не дивно. За час її роботи в команді громадської організації Casers було реалізовано понад 20 проектів (кейс-чемпіонатів, грантових конкурсів, хакатонів, акселераційна програма стартапів) з працевлаштування (стажування) та втілення бізнес-ідей понад 3000 учасників.

Крім того, Тетяна – колишня голова спортивно-масового сектору ННІ ЕіУ, «золота ракетка» НУХТ, організаторка, координаторка і учасниця спортивних змагань, призерка Credit Agricole Digital Challenge та ряду HR-конкурсів, волонтерка і, вже як тиждень, дипломований (з відзнакою) бакалавр. Талановита людина – талановита в усьому.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту вітають випускницю, що має гарну звичку перемагати, із черговим здобутком і тримають кулачки, адже зараз вона активно готується до здачі іспитів, аби продовжити навчання за своєю спеціальністю в магістратурі. Успіхів, Тетяно!