Новини ЕІУ

Стежками Агати Крісті на English speaking club

Нещодавно було проведено чергове засідання «Еnglish speaking club» за участі студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ та гостя зі Сполучених Штатів Америки Stuart Snuggs разом із викладачем Божок Наталією.
Вже стало доброю традицією на кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації ННІ ЕіУ проводити пізнавальні та наукові заходи за участю іноземних гостей.  


Зустріч була присвячена актуальній та цікавій темі “Crimes and Criminals”, яка стала основою роздумів студентів про особливості, види злочинів й криміногенну ситуацію у світі, загалом. 
 Засідання розпочалось з уточнення специфічної лексики за поданою тематикою та продовжилось жвавою дискусією науково-популярної статті “The most mysterious crimes in the history of mankind”. 
На наступному етапі зустрічі нашим студентам були запропоновані обставини злочинів за мотивами Агати Крісті, які вони мали розплутати та знайти справжніх злочинців. 


Зустріч завершилась рольовою грою “Crimes and Detectives”, за умовами якої студенти інституту ЕіУ були розподілені на підгрупи «злочинці», «детективи» та «свідки». Усе відбувалося дуже весело та цікаво, адже злочинці були знайдені завдяки вправній роботі детективів та активній позиції свідків, які допомогли розплутати таємничу справу. 
Засідання в черговий раз сприяло удосконаленню комунікації студентів ННІ ЕіУ іноземною мовою та розвитку їх логіки й кмітливості.