Новини ЕІУ

Бізнес-формули успіху для студентів ННІ ЕіУ

Студенти спеціальності "Міжнародні економічні відносини" Навчально-наукового інституту економіки і управління взяли участь у лекції-презентації Ернста Ульріх фон Вайцзекера «COME ON, UKRAINE!». 

Ернст Ульріх фон Вайцзекер є одним з найвпливовіших критиків неолібералізму та провідним світовим експертом з ресурсної ефективності і сталого розвитку. Автор не лише ювілейного звіту для Римському клубу «Come On!» (2018), а й бестселерів «Фактор чотири. Подвоїти добробут – вдвічі скоротити витрати ресурсів» (1997), «Межі приватизації» (2005) та «Фактор п'ять» (2009). Колишній член Бундестагу (парламенту Німеччини) та голова парламентської комісії з питань економічної глобалізації і парламентського Комітету з питань довкілля. Працював директором Центру ООН з науки і технологій для розвитку та співголовою Міжнародної панелі зі сталого використання ресурсів. Входить до ТОП-100 світових мислителів сучасності.  

Вайцзекер поділився зі студентами ННІ ЕіУ інформацією про ситуацію в глобальній економіці і власною формулою досягнення ефективності для бізнесу в умовах скорочення ресурсів. Видатний науковець розповів, що треба знати українському бізнесу про сучасний світ і його майбутнє, щоб розвиватися та бути ефективним. 

Лекція-презентація викликала неабиякий інтерес у студентів ЕіУ, ставши джерелом цінної інформації від видатного науковця. А його заряд та настрій так і спонукають на підкоренням економічних викликів, які стоять перед країною та підтримку гасла «COME ON, UKRAINE!»