Новини ЕІУ

Корисні весняні канікули разом з ННІ ЕіУ

Протягом трьох днів (26-28 березня) Навчально-науковий інституту економіки і управління прийняв півсотні абітурієнтів, які завітали на безкоштовні майстер-класи для учнів 10-11 класів у рамках "Днів гостинності НУХТ".

Корисні поради, лайфхаки, інформація щодо вступу, живе спілкування з викладачами й студентами та справжні емоції від університету -  чи не найважливіші фактори для абітурієнтів при обранні місця навчання. У кращих традиціях ННІ ЕіУ наші представники розповіли про історію та особливості структури університету, ознайомили зі спеціальностями Навчально-наукового інституту економіки і управління, влаштували міні-екскурсію та провели майбутніх студентів таємничими лабіринтами корпусів. 

Після захопливих мандрівок університетом абітурієнти вирушили на знайомство із директором ННІ ЕіУ Шереметом Олегом Олексійовичем та зі студентською радою, які зустрічали майбутніх студентів. 

Програма трьох днів передбачала для вступників відвідування різнопланових заходів.

Першого дня майстер-клас з менеджменту персоналу провела Юлія Гринюк, старший викладач кафедри економіки праці та менеджменту. Поділившись своїм шляхом успіху та досвідом як стати кращим HR-менеджером, викладач  запропонувала гру, у якій абітурієнти спробували визначити майбутню професію свого сусіда, знаючи його вподобання та характер. Також наші гості побачили у яких компаніях працюють випускники інституту ЕіУ,  серед яких OhMyLook, G.bar, Loreal Paris, 1+1 MEDIA, Credit Agrikol, Bayer, Міжнародні Авіалінії України. 

Далі за програмою був запланований Speaking Сlub, під час якого вступники поспілкувалися з носієм англійської мови Stuart Snugs та старшим викладачем кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Божок Наталією.

Другий день гостиності розпочався дуже "штормово", адже за програмою абітурієнтів чекав брейн-ринг "Юний фінансист", під час якого старший викладач кафедри фінансів Світлана Еш поспілкувалася з молоддю та відповіла на усі турбуючі питання гостей. 

Все  менше часу залишається до ЗНО і випускники не на жарт хвилюються, як найкраще скласти екзамен, а з іноземної мови - тим паче. Саме тому, в рамках програми гостинності було організовано захід, присвячений лайф-хакам з англійської мови. Своїми порадами ділилися старші викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Никитенко та  Олена Ковальова. А завершився триденний курс майстер-класів тренінгом від старшого викладача кафедри фінансів Юрія Кулинича "Як реалізувати власну бізнес-ідею".

Все, що трапляється у нашому житті, підносить нам певні уроки і саме ці уроки допомагають рухатися далі, визначаючи наш маршрут.

Дорогі абітурієнти, ми віримо, що наша зустріч - невипадкова, тож щиро запрошуємо на навчання до Навчально-наукового інституту економіки і управління, адже ЕіУ - це життя, а не мить!