Новини ЕІУ

Секрети успішного ЗНО з англійської мови

9 грудня завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчально-наукового інституту економіки і управління Галина Чередніченко взяла участь в освітньому форумі, проведеному навчальним центром "ЯвКурсі" на тему «Як скласти ЗНО та секрети успішного ЗНО з англійської мови».

Розглядалися питання структури, часу виконання тестів з англійської мови; кількості і форм завдань, включених до предметних тестів; схем нарахування балів за їх виконання - наповнення семінару було змістовним та корисним.

Учасники практикувалися у вирішенні завдань з двох частин тесту, читання та використання мови. Незалежне оцінювання проходили всі, хто обрав історію й археологію, філософію, культурологію, економіку, політологію, психологію, соціологію, журналістику, туризм, міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, міжнародні економічні відносини.

Необхідно нагадати, що з 2018 року Міністерство освіти і науки запровадило обов’язкове ЗНО з іноземної мови для бакалаврів, які вступатимуть у магістратуру на гуманітарні спеціальності, соціальні й поведінкові науки.