Новини ЕІУ

Проводжаємо рік з Еnglish speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ провела завершальне в цьому році засідання “Еnglish speaking club”, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів – Stuart Snuggs та викладача Божок Наталії, на тему «The economy of the USA in 2018: economic reforms and prospects».

Засідання традиційно розпочалося з уточнення лексики, що є невід’ємною частиною вивчення теми. Потім, викладачі разом із студентами ННІ ЕіУ проаналізували інформаційні тексти «The economy of the USA», «The new economic  reforms of the USA in 2018» та визначили спільне й відмінне між економічними системами України та США.

Для закріплення отриманих навичок студентам інституту ЕіУ запропонували переглянути відеоролик про перспективи розвитку економіки США, після якого розпочалася дискусія серед членів засідання щодо доцільності проведення зазначених економічних реформ в Америці, їх сильних й слабких сторін та напрямів розвитку економіки цієї країни в майбутньому. Крім того, студенти обговорювали питання корисності американського досвіду реформування економіки для українців.

Тема, яка була порушена на засіданні клубу, зараз залишається дуже актуальною для української молоді. Тому по завершенню засідання студенти більш оптимістично налаштувалися та змінили свої погляди на майбутнє економіки України.