Новини ЕІУ

Підприємництво наживо

До студентів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Навчально-наукового інституту економіки і управління, в рамках проведення тематичних фахових зустрічей «Підприємництво наживо», завітала випускниця Національного університету харчових технологій Зоряна Галаджий, головний бухгалтер, консультант з бухгалтерського та податкового обліку з 20-річним досвідом.

Зоряна провела для майбутніх підприємців ННІ ЕіУ майстер-клас, акцентуючи увагу на таких питаннях: як розпочати власну справу, генерування ідей для бізнесу, яку систему оподаткування обрати в залежності від виду діяльності, як швидко і без зайвих зусиль пройти процедуру реєстрації, чи вигідно бути найманим працівником для здобуття першого досвіду роботи тощо.

Подібні зустрічі з практиками чи власниками бізнесу дають можливість студентам інституту ЕіУ отримати додаткову інформацію та вичерпні відповіді на свої питання.

Для успішної реалізації амбітних планів важливо те, що наші студенти мають змогу здобувати не лише якісні теоретичні знання, а й переймати досвід у спеціалістів, які палко віддані своїй справі.