Новини ЕІУ

Квест-тури управлінців персоналом до роботодавців

Для підвищення упізнаваності бренду роботодавця серед молодих кандидатів, HR-спеціалісти компаній розробляють нестандартні кар’єрні проекти, які активно досліджують управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») Навчально-наукового інституту економіки і управління не лише на парах, але й безпосередньо «на місцях».

Одним із вдалих прикладів таких проектів є квест-тур Райффазен Банку Аваль, в якому взяли участь ейчари другого курсу. Наші студенти отримати інсайдерську інформацію від працівників HR-департаменту та заступниці голови правління банку Оксани Шевченко про діючі практики в управлінні персоналом, який тут визнається «головним активом», фінансові і нефінансові позиції-посади в банку, програми стажувань для різних категорій кандидатів, в тому числі без досвіду роботи.

Під час квесту управлінці персоналом інституту ЕіУ побували в ролі співробітників Райффайзен Банку Аваль, виконуючи завдання, що були пов’язані з корпоративними цінностями, історією, фактами із життя та перевагами працевлаштування в компанії, а також познайомились з новаційним форматом відділення, що має відкритий простір та digital-зону для більш комфортного обслуговування клієнтів.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту ННІ ЕіУ вдячний команді банку за високий рівень організації заходу та позитивні враження, які отримали від нього наші вихованці, а також освітньому стартапу UGEN – за ефективні комунікації та оригінальні івенти, що вже стали частиною нашого навчального процесу.