Новини ЕІУ

Нестандартне заняття в стилістиці містичного свята

31 жовтня святкується одне з наймістичніших свят у світі, Halloween. Воно бере початок із вірувань стародавніх кельтів, які проживали на території сучасної Ірландії та Шотландії. Свято набуло неабиякої популярності у США та Великобританії серед сучасної молоді. Наслідуючи традиції англомовних країн, викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом з американським гостем Stuart Snuggs провели зі студентами  1 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління захід, присвячений цьому цікавому, таємничому святу із своїми унікальними традиціями та символікою.

Перший етап заходу розпочали з демонстрації відео-презентації з цікавими фактами про історію, традиції та особливості святкування «Halloween» в англомовних країнах. Студенти з викладачами ННІ ЕіУ обговорювали  спільні риси та відмінності святкування цього містичного свята в Україні у порівняні з США.

Захід був продовжений декларуванням студентами віршів, різноманітними завданнями, кросвордами, конкурсами та іграми, під час яких всі присутні занурилися в атмосферу свята та життя однолітків з Америки. Фінальним моментом заходу стала колективна пісня та солодкий стіл з різноманітними смаколиками. 

Виховний захід сприяв розвитку іншомовної компетенції та кроскультурної обізнаності студентів інституту ЕіУ.