Новини ЕІУ

Фінансові диспути на національній арені

Викладачі кафедри фінансів Навчально-наукового інституту економіки і управління Лада Шірінян та Наталія Климаш стали учасниками другого щорічного «Національного Форуму розвитку МСБ 2018», організованого Торгово-промисловою палатою України спільно з проектом FORBIZ | EU4Business. Цей захід зібрав під одним дахом близько 500 представників малих та середніх підприємств, організацій підтримки бізнесу, уряду, а також міжнародного співтовариства донорів та фінансових установ, науковців, що перетворило його на найбільшу національну подію, орієнтовану на розвиток та зростання малого і середнього бізнесу в Україні.
Учасники Форуму ознайомилися з міжнародними проектами підтримки МСБ та фінансовими установами, що їх надають, а також обговорили з експертами перспективи розвитку бізнесу та існуючі можливості його зростання.
Представники малого та середнього бізнесу дізнавались, у свою чергу, про ефективні фінансові інструменти для МСБ від банківського сектору, брали участь у пленарних дискусіях, сесіях та різноманітних семінарах, де в якості спікерів виступали провідні фахівці та експерти МСБ, які під час обговорення надавали свої рекомендації і поради.