Новини ЕІУ

На хвилі економічних звершень

Кафедра  економіки і права  Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вже понад 80 років випускає у доросле життя фахівців спеціальності «Економіка підприємства» освітнього ступеню бакалавр і магістр.

Літня пора традиційно розпочинається підбиттям підсумків навчального року всіх курсів, а для випускних ще й завершенням навчання – захист випускових дипломних робіт і отримання дипломів. Це час, коли вся дружня родина інституту ЕіУ «тримає кулачки» за майбутніх бакалаврів і магістрів. Викладачі на одній хвилі емоцій проживають хвилюючі дні перед захистом своїх студентів, розділяючи емоції щастя, радості, успішного завершення ще одного етапу на шляху до самостійного життя.

У період з 18 по 20 червня на кафедрі економіки і права ННІ ЕіУ активно працювала Екзаменаційна комісія із захисту дипломних робіт. Неабиякий інтерес викликали дослідження випускників денної форми навчання напрямку підготовки «Економіка підприємства» на актуальні теми господарської діяльності, серед яких були висвітлені питання важливості планування та організації виробничих процесів, стратегічної діяльності, мотивації та стимулювання праці, інтелектуалізації економіки, інвестиційної та інноваційної діяльності, формування структури капіталу підприємства тощо. В результаті успішно захистилися 41 студент, серед яких 5 студентів отримали диплом із відзнакою.

Окрім денної форми навчання, не з меншим хвилюванням, кафедра переймається за студентів-заочників. Відзначимо, що рішенням ЕК було присвоєно освітній ступень «магістр» 10 студентам спеціалізації «Економіка підприємства». Щиро раді, що серед студентів, які гідно захистили право отримати освітній ступінь магістра, - є диплом з відзнакою.

Особливо приємно, що у своїх дослідженнях випускники ЕіУ зосередили велику увагу не лише на науковому форматі робіт, але й практичному значенню для господарської діяльності сучасних процесів з урахування економічного стану та правового забезпечення ефективного функціонування суб’єктів господарювання. Відзначимо, що дипломні роботи відповідали вимогам вищої школи тому й були допущеними до захисту і винагородили своїх авторів дипломами бакалавра і магістра.

Щиро вітаємо вас, наші рідні випускники, і сподіваємось, що тепла атмосфера кафедри економіки і права залишиться назавжди у серцях кожного з вас. Бажаємо уміло застосувати отримані практичні та теоретичні навички, знання задля досягнення поставлених цілей.

Родина інституту ЕіУ та кафедри економіки і права завжди відкриті та чекають на кожного з вас!