Новини ЕІУ

Управлінці персоналом – в числі призерів Credit Agricole Digital Challenge

Освітній стартап CASERS спільно з digital-командою міжнародного банку Credit Agricole наприкінці січня запустили кейс-чемпіонат для студентів вишів та нещодавніх випускників, основною задачею якого була розробка концепції корпоративного порталу для 2000 співробітників банку в Україні. Його функції також мали задовольнити потреби HR-департаменту і департаменту внутрішнього PR, а власне портал – мати зручну навігацію, систему адміністрування та інтерактивний прототип інтерфейса, створений в будь-якому доступному сервісі.

Винагорода за перемогу – річні стипендії та/або джоб-оффер (пропозиція стажування) від провідного європейського банку.

Учасниками кейс-перегонів стали десятки команд з 6 регіонів України, в тому числі Тетяна Спека і Маргарита Глебська – студентки 3-го курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») ННІ ЕіУ.

Робота над проектом, менторські зустрічі з фахівцями Credit Agricole (HR, product management, прототипування web-продуктів), відбір до фіналу кращих проектних рішень, їх презентація перед суддівською колегією директорів HR і Digital-департаментів банку, і нарешті 23 травня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців.

Маргарита і Тетяна пройшли всі етапи випробувань та у підсумку стали бронзовими призерами Credit Agricole Digital Challenge. Вітаємо їх з прекрасним результатом та впевненими кроками до підкорення функціоналу HR-професії.

У свою чергу, колектив управлінців персоналом Навчально-наукового інституту ЕіУ вдячний: спільноті CASERS за круту освітню ініціативу, що стає потужною платформою для реалізації креативних ідей молоді, співробітникам Credit Agricole – за можливість студентам набути досвід у вирішенні реальних бізнес-задач, і особлива подяка від наших дівчат професійній та згуртованій команді ейчарів банку – за запал і корисні інсайти.