Новини ЕІУ

BICYCLE для HR

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці ННІ ЕіУ зустрілись на професійному івенті – проекті «BICYCLE» від компанії HeadHunter Україна, провідного провайдера комплексних HR-рішень. Цього разу зустріч була організована за підтримки Deloitte Ukraine, а ключовими темами обговорень для ейчарів стали кращі практики роботодавців у залученні талановитої молоді та управління командами, що складаються з 4-х поколінь одночасно.

На «велозаїзді» учасники отримали порцію «свіжої» аналітики на ринку праці з фокусом на молодих спеціалістів, дізнались про Інтернет-конкурс з елементами гейміфікації як ефективну модель підбору персоналу та популярні digital-інструменти залучення кандидатів з категорії студентів (SMM, таргетована реклама, лідери думок, лендінгові сторінки та кар’єрні портали, вірусне відео, FuckUp nights, Pecha Kucha, хакатон) від куратора експертно-аналітичного Центру HeadHunter в Україні Ірини Брицької.  

Співробітники Deloitte Ukraine представили аудиторії ідею, механізм та результати реалізації корпоративного проекту «Руйнуємо шаблони: від стартапу до IPO» в столичних вишах, що став переможцем премії HR-бренд 2017 у номінації «Столиця», і до якого залучилось понад 50 делойтівців, витративши на це 1500 годин часу; розповіли про принципи управління міленіалами, що складають майже 80% персоналу компанії (флексібіліті, гнучкий графік, можливість віддаленої роботи, інновації, демократичний дрес-код, програми корпоративної соціальної відповідальності).

Старший консультант групи Human Capital Deloitte Ukraine Анна Журавльова презентувала один з глобальних HR-трендів 2018 – розширення рамок традиційного «робочого віку» та переваги бізнесу від залучення до співпраці різних поколінь.

У фінальній частині заходу управлінці персоналом нашого інституту взяли участь в брейнштормінгу, де кожна команда напрацьовувала свій «банк ідей» стосовно того, як адаптувати методи управління BB і XYZ-співробітниками, щоб вони видавали креативні рішення бізнес-задач і комфортно взаємодіяли один з одним.  

Колектив кафедри управління персоналом та економіки праці ННІ ЕіУ вдячний організаторам проекту «BICYCLE» за корисні інсайти та можливість удосконалити свої hard skills. Приємно зустріти серед учасників і наших випускників, що успішно реалізують себе в HRM.