Новини ЕІУ

Чергова перемога у скриньку досягнень

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління беруть активну участь у різноманітних конкурсах та олімпіадах, демонструючи глибокі знання та нестандартність у вирішенні складних завдань.

Днями відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з економіки підприємства в ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», участь у якому взяли студентка спеціальності «Економіка підприємства» Олена Герасименко разом з науковим керівником доцентом кафедри економіки і права Юлією Левченко.

Слід зазначити, що Олена наполегливо та старанно навчається на першому курсі магістратури, а високий рівень своїх знать, умінь та навичок вже не вперше підтверджує участю, перемогами і нагородами в конкурсах.

То ж і цього разу її наукову роботу було відзначено та оцінено Головою та членами журі. За результатами конкурсу Олена нагороджена дипломом ІІІ ступеню Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2017/2018 н.р. зі спеціалізації "Економіки підприємства" .

Також за професіоналізм, плідну працю, підтримку студентства в розвитку економічної науки та підготовку переможця подякою відзначили наукового керівника Юлію Левченко.

Щиро вітаємо наших переможців та бажаємо їм подальшого розвитку і нових вагомих перемог!