Новини ЕІУ

Обговорюємо економічне майбутнє України

Викладачі та аспіранти кафедри міжнародної економіки, а також магістранти і студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» ННІ ЕіУ взяли участь у роботі конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України», що проводилася Українською асоціацією Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом (КМЕФ) 30 березня.

Конференція об’єднала понад 350 студентів-економістів і викладачів з провідних університетів з усієї країни.  Учасники конференції обговорили питання формування нової економічної політики та підприємництва в сучасних умовах.

Особливо цікавими для міжнародників-економістів інституту економіки і управління були доповіді ключових міжнародних ТОП-спікерів конференції:  Андерса Війкмана (Швеція)  –  співпрезидента Римського клубу, Еріка Райнерта (Норвегія)  – засновника фонду «Інший канон», голови Наглядової ради «CMD-Ukraine», Гаррі Джейкобса (США) – члена Римського клубу, головного виконавчого директора і голови ради World University Consortium. Отриманий на конференції досвід буде корисним для професійної діяльності майбутніх економістів ННІ економіки і управління.