Новини ЕІУ

Київ & Арізона разом - на засіданні Еnglish speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчально-наукового інституту економіки і управління провела чергове засідання “Еnglish speaking club” традиційно за участю спеціального гостя з Сполучених Штатів – Stuart Snuggs та викладача Божок Наталії.

Крім того, на засідання клубу завітали 12 студентів зі штату Арізона (США), які охоче взяли участь в обговоренні актуальної та цікавої теми “The gender equality in Ukraine and in the USA”.

Засідання розпочалось з презентації постеру, на якому були представлені найвпливовіші жінки сучасності з України та Америки, що стимулювало студентів до обговорення й виокремлення найбільш успішних жінок у вищезазначених країнах.

Потім американські та українські студенти були поділені на групи, кожна з яких визначала сфери, у яких жінки могли б найбільш плідно працювати та реалізувати свій потенціал.

Наступним етапом засідання стало обговорення та аналіз статті про гендерну рівність у таких відомих компаніях як “Procter&Gamble”, “Microsoft”, “Apple”, тощо.

Засідання було продовжено творчим завданням, за умовами якого студенти представили сучасний портрет жінки та чоловіка в Україні та США й порівняли відмінності гендерних особливостей, відповідно до країни й менталітету. Наприкінці засідання студенти разом з викладачами підвели підсумки за тематикою зустрічі, обмінялися контактами на знак розвитку америко-української дружби.