Новини ЕІУ

Підкорюємо спортивний олімп

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління демонструють високі досягнення не тільки у навчання, науці, творчості, але й у спорті, що дає черговий привід пишатися нашими вихованцями.

Нещодавно в м.Черкаси відбувся єдиний в Україні Турнір Міжнародної федерації тенісу (ITF) 2 категорії. Участь у цих престижних змаганнях взяв студент ННІ ЕіУ спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Павло Шумейко.  Павло – гравець юнацької збірної України з тенісу, поточний рейтинг якого за версією ITF складає 58. Нагадаємо, що на його рахунку цього року вже є перемога у міжнародному Турнірі ITF 2 категорії у Словаччині (м.Сенец), який відбувся 8-14 січня.

І цього разу, проявивши високий рівень спортивної майстерності, Павло теж здобув впевнену перемогу і почесне перше місце у Турнірі ITF 2 категорії в Україні. Приємно зазаначити, що нині студент Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ має найвищий міжнародний рейтинг серед українських гравців до 18 років.

Щиро вітаємо Павла з вагомим досягненням, бажамо сил і витривалості для підкорення нових висот спортивного олімпу!