Новини ЕІУ

Знову чемпіони!

З 13 по 30 листопада 2017 р. у спорткомплексі нашого університету проходили ігри баскетбольного турніру Спартакіади НУХТ. Збірні усіх інститутів і факультетів демонстрували яскраву, технічну, непоступливу та цікаву гру, тому глядачі отримували задоволення від перегляду практично кожного матчу. 

Команда ННІ ЕіУ, багаторазовий переможець змагань з баскетболу Спартакіади НУХТ, вважалась одним із фаворитів турніру. І хлопці з інституту ЕіУ сповна випрадали наші сподівання. Здобувши впевнені перемоги над збірними факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК), Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого (ННІТІ), факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), Навчально-наукового інституту харчових технологій (ННІ ХТ), команда ННІ економіки і управління в черговий раз виборола перше місце та золоті медалі змагань Спартакіади НУХТ з баскетболу серед чоловічих команд!

Команда-чемпіон Інституту економіки і управління виступала в такому складі: Іван Абрамцев, Максим Беліченко, Артем Вашкеба, Владислав Імамов, Максим Мариненко, Андрій Москальчук, Олександр Семенець, Дмитро Шпак. Тренер - відповідальний за спортивно-масову роботу ННІ ЕіУ Валерій Данилюк.

Щиро вітаємо нашу команду з перемогою і завоюванням звання чемпіонів Спартакіади НУХТ 2017 з баскетболу! Бажаємо нашим хлопцям ще багато беззаперечних і яскравих перемог на спортивних майданчиках та поза ними. Так тримати!